Kontakt

Analiza wyników ankiety "Przetwory mięsne tradycyjne i regionalne w opinii konsumentów"

Czy spożywa Pan/i produkty regionalne i tradycyjne?
Jakie polskie produkty regionalne i tradycyjne spożywa Pan/i najczęściej?
Jak często spożywa Pan/i przetwory mięsne, np. kiełbasy, wędzonki (szynka, polędwica, baleron) regionalne i tradycyjne?
Z jakich źródeł czerpie Pan/Pani informacje nt. przetworów mięsnych tradycyjnych?
Przy jakiej okazji najczęściej konsumuje Pan/Pani przetwory mięsne tradycyjne i regionalne?
Na jakiej podstawie jest Pan/i w stanie stwierdzić, że dany rodzaj przetworów mięsnych zaliczany jest do grupy produktów tradycyjnych/regionalnych?
Proszę określić ważność poszczególnych cech jakościowych tradycyjnych przetworów mięsnych:
Gdzie najczęściej kupuje Pan/i przetwory mięsne regionalne i tradycyjne?
Jak ocenia Pan/i ceny przetworów mięsnych tradycyjnych i regionalnych?
Jak ocenia Pan/i wybór i dostępność przetworów mięsnych tradycyjnych i regionalnych na lokalnym rynku?
Jakie czynniki skłoniłyby Pana/Panią do częstszego spożywania przetworów mięsnych tradycyjnych i regionalnych?
Płeć
Wiek