Kontakt

Analiza wyników ankiety "substancje bioaktywne w jajkach"

1. Płeć
2. Podaj swój wiek
3. Stopień Studiów
4. Tryb studiów
5. kierunek studiów
6. Nazwa uczelni
7. Składniki bioaktywne powinny być dodawane do żywności:
8. Czy według Pani/Pana żywność zawierająca substancje bioaktywne charakteryzuje się zmienionym smakiem, zapachem, wynikającym z obecności tych składników?
9. Spośród wymienionych składników żywności proszę wskazać te które wg Pani/a zaliczamy do bioaktywnych ( można wskazać więcej niż jedną odpowiedź):
10. Które z wymienionych składników jaja kurzego według Pani/Pana NIE NALEŻĄ do substancji bioaktywnych?
11. Wymień substancje bioaktywne występujące w jajkach
12. Żywność zawierająca substancje bioaktywne powinna być znakowana deklaracjami zdrowotnymi lub żywieniowym                        
13. Żywność zawierająca substancje bioaktywne powinna zawierać informację na etykiecie o zawartości tych składników
14. Żywność zawierająca substancje bioaktywne powinna przed wprowadzeniem na rynek być poddana wiarygodnym badaniom
15. Żywność zawierająca substancje bioaktywne budzi moje obawy, ponieważ moja wiedza jest zbyt uboga na ten temat
16. Żywność zawierająca substancje bioaktywne przeznaczona jest tylko dla wybranych grup ludności                
17. Żywność zawierająca substancje bioaktywne nie ma wpływu na zdrowie, to chwyt marketingowy                  
18. Żywność zawierająca substancje bioaktywne pozytywnie wpływa na zdrowie
19. Żywność zawierająca substancje bioaktywne może być spożywana przez wszystkich                                       
20. Które czynniki  wpłynęłyby na zakup przez Pana/Panią żywności  zwierającej składniki bioaktywne:
21. Czy zechciał/aby Pan/Pani wiedzieć więcej o produktach zawierających składniki bioaktywne?
22. Czy według Pana/Pani cholesterol występujący w jajkach szkodzi, odpowiedź uzasadnij
23. Skąd Pani/Pan czerpie wiedze na temat substancji bioaktywnych? (można wybrać więcej niż jedna odpowiedź)